Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Care & Fair

Η Rugvista είναι ένα υπερήφανο μέλος της πρωτοβουλίας CARE & FAIR, μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για το εμπόριο χαλιών.

Η CARE & FAIR ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1994 από τους εμπόρους χαλιών με κοινωνική συνείδηση και έχει ως στόχο να επιτρέψει την τακτική σχολική φοίτηση των παιδιών οικογενειών που εργάζονται στη βιομηχανία χαλιών, να δώσει ευκαιρίες στις γυναίκες να μάθουν να διαβάζουν και να γράφουν, καθώς και να παρέχουν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για το σύνολο της οικογένειας.

Care & Fair

Ως μέλος του CARE & FAIR, η Rugvista βοηθά στην καταπολέμηση της παράνομης παιδικής εργασίας καθώς και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των οικογενειών που εργάζονται στη βιομηχανία χαλιών στην Ινδία και το Πακιστάν.

Από το 2002, στις γυναίκες από οικογένειες που εργάζονται στη βιομηχανία χαλιών προσφέρονται ευκαιρίες για να μάθουν βασικές δεξιότητες στην ανάγνωση, τη γραφή και τα μαθηματικά μέσω ενός προγράμματος γυναικείας ενδυνάμωσης, το οποίο επίσης υποστηρίζεται ενεργά από το CARE & FAIR. Εκτός από τις ακαδημαϊκές δεξιότητες, οι γυναίκες διδάσκονται πώς να ράβουν και να φτιάχνουν αγαθά που πωλούν στις τοπικές αγορές ή χρησιμοποιούν στο σπίτι.

Care & Fair

"Προς το παρόν, το CARE & FAIR υποστηρίζει 10 σχολεία, 6 κέντρα εκπαίδευσης ενηλίκων και 3 κέντρα υγειονομικής περίθαλψης στην Ινδία και το Πακιστάν. "

Είμαστε ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι που είμαστε μέρος του CARE & FAIR και το σημαντικότερο, που βοηθάμε στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τις οικογένειες που εμπλέκονται στη βιομηχανία παραγωγής χαλιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την CARE & FAIR.

Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.