Διαγωνισμός Σχεδίου RugVista!

Δείτε το σχέδιό σας να περνάει στη φάση της παραγωγής και κερδίστε 3.000 

Επιθυμώ να λάβω μέρος

Ο διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός κλείνει 2022-01-24
Καλώς ήρθατε στον ετήσιο Διαγωνισμό Σχεδίου της RugVista!

Με χρώμα αποτίουμε φόρο τιμής στον καθημερινό ήρωα στα σπίτια μας. Το Χαλί.

Το θέμα αυτής της χρονιάς!
Το θέμα για το 2021 είναι η Βιωσιμότητα και με αυτό το θέμα θέλουμε να επισημάνουμε το μαλλί ως φυσικό υλικό. Χάρη στην ανθεκτικότητα του μαλλιού, το χαλί είναι μια φανταστική επένδυση, καθώς περπατάτε πάνω σε κάτι μαλακό και αποκτάτε πολυτελή αίσθηση στο σπίτι σας Τα χαλιά που κατασκευάζονται από μαλλί είναι πολύ ανθεκτικά, διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, απομακρύνουν με φυσικό τρόπο τις βρομιές και γίνονται ακόμη πιο όμορφα καθώς περνούν τα χρόνια. Χάρη σε αυτές τις ανθεκτικές ιδιότητες, ένα μάλλινο χαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλές γενιές.

Απόλαυση για όλους!
Είτε εργάζεστε ως σχεδιαστής είστε σπουδάζετε είτε έχετε πάθος για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων ή το χρώμα, το σχήμα και τη σχεδίαση, έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον διεθνή διαγωνισμό σχεδίου μας. Δεν βάζουμε όρια στη δημιουργικότητά σας. Σκεφτείτε δημιουργικά, με πρωτοτυπία και με έμπνευση από τάσεις και την ελκυστική αίσθηση που δίνει το χαλί στα σπίτια μας.

Αυτό είναι το δωδέκατο έτος του διαγωνισμού και ανατρέχουμε σε όλα τα όμορφα χαλιά που δημιουργήθηκαν από διαφορετικά μέρη του κόσμου. 92 χώρες για την ακρίβεια. Και ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν πολλά ακόμα.

Ως σχεδιαστής, μπορείτε να κερδίσετε όχι μόνο τιμή, φήμη και χρήματα, αλλά και την ευκαιρία το χαλί σας να αρχίσει να παράγεται και να πωλείται από την RugVista.

Αν ακολουθήσετε τον διαγωνισμό, θα ανήκετε στη φωνή των ανθρώπων που ψηφίζουν για τον νικητή. Εσείς που ψηφίζετε θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κερδίσετε ένα χαλί για το σπίτι σας.

Εύρος τιμής

1
3.000 
+ το δικό σας σχέδιο στην παραγωγή.
2
2.000 
+ το δικό σας σχέδιο στην παραγωγή.
3
1.500 
+ το δικό σας σχέδιο στην παραγωγή.
4
-
10
500 
+ το δικό σας σχέδιο στην παραγωγή.

Η κριτική επιτροπή

Nicklas Jansson

Συνιδρυτής / Διευθύνων Σύμβουλος της Rumrum AB

Ο Νίκλας Γιάνσον ασχολήθηκε στο παρελθόν με τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ και, μαζί με τον Μάγκνους Άντερσον, ίδρυσε το κατάστημα επίπλων Rumrum το 1997. Το ενδιαφέρον και τα ερωτήματα για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και τις σχετικές έννοιες εξελίχθηκε στην παραγωγή δικών τους επίπλων που τράβηξαν την προσοχή και πουλήθηκαν στις Σκανδιναβικές χώρες και διεθνώς. Με έναν αυξανόμενο αριθμό πελατών, η Rumrum μετατράπηκε σε αμιγώς γραφείο σχεδίασης εστιάζοντας στην εκπόνηση σχεδίων για εσωτερικούς χώρους και είναι μια εταιρεία προμήθειας ολοκληρωμένων λύσεων για έπιπλα και φωτιστικά. Η Rumrum είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία διακόσμησης εσωτερικών χώρων στο Σκόνε με αυξανόμενο αριθμό εργασιών στην Κοπεγχάγη και στη Στοκχόλμη. Lisa Hilland

Σχεδιάστρια

Η Λίζα Χίλαντ δημιουργεί σύγχρονα σχέδια με μια ποιητική πινελιά, συνδυάζοντας μοντέρνες, υψηλής τεχνολογίας τεχνικές παραγωγής με ποιοτική δεξιοτεχνία. Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται σήμερα οι Konsthantverk, IKEA, Gärsnäs, Gemla, Design House Stockholm και Svenskt Tenn. «Ως σχεδιάστρια, αγαπά τα φυσικά υλικά και τα χρησιμοποιεί με προσεκτικό, βιώσιμο τρόπο, δημιουργώντας σχέδια που αντέχουν στον χρόνο».

Carin Terins

Υπεύθυνη του τμήματος Αγορών και Δημιουργίας στη RugVista

Η Κάριν είναι υπεύθυνη για αποφάσεις στον τομέα της δημιουργίας και των αγορών σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα χαλιών στον κόσμο. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διοχέτευση δημιουργικών εννοιών σχεδίασης σε πωλήσεις για πολλές εμπορικές εταιρείες.

Eva Boding

Διευθύνων Σύμβουλος της Edblad & Co AB

Η Εύα εργάζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος της Edblad & Co AB, μιας εταιρίας που προσφέρει υψηλής ποιότητας κοσμήματα, σουηδικής σχεδίασης και σε οικονομικές τιμές. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην καθοδήγηση και ανάπτυξη εμπορικών εταιρειών στους τομείς της ψηφιοποίησης και ανάπτυξης του εμπορικού σήματος, καθώς και έχει συμβάλει στην επιτυχημένη πορεία ευρέως αναγνωρισμένων εταιρειών όπως η Gant, η Filippa K και η L’Oréal.Beatrice Perlman Ewert

Υπεύθυνη του τμήματος Βιωσιμότητας στη RugVista

Η Μπεατρίς διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της βιωσιμότητας στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και, επί του παρόντος, εργάζεται για την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας σε ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα χαλιών στον κόσμο. Έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν με τις αγορές και τη σχεδίαση σε διεθνείς εταιρείες μόδας, έχει μεγάλο πάθος για την εύρεση εμπορικά ελκυστικών προϊόντων που λαμβάνουν υπόψη τόσο τον περιβαλλοντικό όσο και τον κοινωνικό τους αντίκτυπο.Ανεβάστε το αρχείο σας και διαγωνιστείτε

 • Το σχέδιο θα πρέπει να είναι δημιουργικό και εμπορικά βιώσιμο
 • Το σχέδιο θα πρέπει να είναι πρωτότυπο
 • Το χαλί θα είναι χειροποίητο, ως εκ τούτου οι αποχρώσεις αποτελούν σίγουρα μια πρόκληση
 • Σχεδιάστε το χαλί σας στις παρακάτω διαστάσεις: Ορθογώνιο 2667x4000 px, τετράγωνο 4000x4000 px ή στρογγυλό 4000 px σε διάμετρο. Κάντε λήψη προτύπων σχεδίων.
 • Αποφύγετε τις περίπλοκες φόρμες και τις μικρολεπτομέρειες
 • Γιατί να μείνετε στη μία συμμετοχή; Μπορείτε να συμμετέχετε με περισσότερα σχέδια!

Επιλεγμένοι νικητές 2019

The spotty cat Guzel Garipova Ρωσία Ρωσία

I graduated as an architect from Kazan State University of Building and Construction 2011, then Studied illustration and graphic design in Prague school of design. I have worked as a freelance illustrator, a graphic designer and an art director since 2008. This spotty cat in the carpet is posing in a thoughtful way and trying to mimic the background.

charcoal Eden den Hertog Ολλανδία Ολλανδία

I'm an amateur 16-year-old artist from Holland, that loves graphic design and digital art. Besides school I spend a lot of time doing artwork. This design is inspired by coal that has been lit, of which the fire is slowly fading out. The same way coal is an unsustainable fossil fuel that is slowly but surely not being used anymore.

Don't leaf me Paula Grzybowska Πολωνία Πολωνία

I'm 26 and I'm a fresh textile design graduate from Poland. Throughout mystudies I have been mostly focusing on minimalistic, black and white projects. Curently I'm starting to incorporate more colours and structures to my designs. My personal, minimalistic take on the botanical world.

CATALPA Aneta Doległo Πολωνία Πολωνία

I am an interior designer educated in Academy of Fine Arts in Cracow. In my projects I look for timeless design with personal expression. I belive that well designed spaces can improve our lives. The rug was inspired by leaves falling from the trees. The form was simplified, multiplied and dressed up in sophisticated colours.

Δείτε τους νικητές προηγούμενων ετών

2019

ΡωσίαGuzel Garipova

2018

Ηνωμένο ΒασίλειοFrancesca Vedovato

2017

ΒραζιλίαAdolfo Morandini Neto

2016

ΓερμανίαCornelius Comanns

2015

ΦινλανδίαIiro A. Ahokas

2013

United StatesDeborah Velasquez

2012

ΙσπανίαKristina Pacesaite

2011

ΣουηδίαBenno Arzt

2010

ΓαλλίαBernard Pouget

2009

ΣουηδίαSara Larsson

2007

ΙταλίαGiulia Sola

Χρονοδιάγραμμα

 • 13 Dec

  Έναρξη διαγωνισμού σχεδίου

 • 24 Jan

  Προθεσμία υποβολής του σχεδίου σας

 • 16 Feb

  Η online γκαλερί ανοίγει

 • 1 Mar

  Προθεσμία υποβολής της ψήφου σας για να γίνετε η «φωνή του κοινού»

 • 11 Mar

  Οι νικητές θα ανακοινωθούν

Q&A

Έχετε ερωτήσεις;

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σκέψεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο design@carpetvista.se

Outlet

Έως 60% Έκπτωση