Μαλλί & βισκόζη (Με τεχνητό μετάξι)

Anatolian overdyed

300x500 cm
1 344 
50%
2 688 
Λιανική τιμή: 4 919 

Μόνο 1 σε απόθεμα

Τα χρώματα του χαλιού γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη γωνία από την οποία τα εξετάζετε.

Υπάρχουν μεγάλα μέρη στο χαλί όπου το χρώμα έχει διαχυθεί.

Προδιαγραφές

Ταυτότητα χαλιού KAL97
Πυκνότητα των κόμπων κατά προσέγγιση 360 000 - 360 000 κόμποι ανά τετρ. μέτρο

Μπορείτε να υπολογίσετε με ευκολία την πυκνότητα των κόμπων μόνοι σας, εάν μετρήσετε τον αριθμό κόμπων σε μήκος 1 cm και πλάτος 1 cm και πολλαπλασιάσετε στη συνέχεια αυτούς τους αριθμούς μεταξύ τους. Στη συνέχεια πολλαπλασιάστε το σύνολο με το 10.000, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ο αριθμός των κόμπων ανά m².

Ορισμένοι πωλητές χαλιών υπερβάλλουν όσον αφορά την πυκνότητα κόμπων, για αυτό το λόγο φροντίστε να συγκρίνετε όμοια πράγματα όταν υπολογίζετε την τιμή, αξίζει να ελέγχετε την πυκνότητα των κόμπων οι ίδιοι. Τα περισσότερα χαλιά της CarpetVista συνοδεύονται από μια φωτογραφία της πίσω όψης με ένα χάρακα, ώστε να είναι εύκολο για εσάς να ελέγξετε την ποιότητα και να μετρήσετε την πυκνότητα των κόμπων πριν επιλέξετε το χαλί.

Πάχος ≈ 7 mm
Προέλευση Τουρκικά
Πέλος Μαλλί & βισκόζη (Με τεχνητό μετάξι)
#MISSING(0,)#
Ύφανση Βαμβακερά
Κατασκευή με κόμπους μηχανής
Τα χαλιά μηχανής παράγονται σε συγκεκριμένα μεγέθη με συγκεκριμένο αριθμό χρωμάτων ώστε να σχηματιστεί ένα μοτίβο. Τα χαλιά μηχανής απαιτούν σαφώς λιγότερο χρόνο για να κατασκευαστούν σε σχέση με τα χειροποίητα χαλιά και ως εκ τούτου δικαιολογείται και η διαφορά στην τιμή τους.
Γνωστό και ως Overdyed, Colored Vintage
Μέγεθος 300x500

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να υπάρχει ελαφριά απόκλιση στο μέγεθος λόγω της χρήσης βαμβακιού στην ενίσχυση του πίσω μέρους αυτού του χαλιού.

Περιγραφή

Τα χαλιά αυτά αντλούν την έμπνευσή τους από τα παραδοσιακά και διαχρονικά σχέδια χαλιών με ένα μοντέρνο στοιχείο. Μα βάση ένα πέλος αγνού μαλλιού, τα χαλιά Ανατολίας με βαφή έχουν όμορφα σκαλισμένες ανάγλυφες λεπτομέρειες που γίνονται με τη χρήση τεχνητού μεταξιού για να προσδίδουν βάθος στο χαλί. Τα χαλιά παρέχονται σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών χρωμάτων που κυμαίνονται από τους πιο απαλούς παστέλ τόνους μέχρι λαμπερούς και δυναμικούς χρωματικούς τόνους. Έτσι, μπορούν να προσφέρουν τόσο αρμονία όσο και αντίθεση σχεδόν σε κάθε δωμάτιο και χώρο στον οποίο θα τοποθετηθούν. Τα πολύχρωμα πλεκτά φουντωτά κρόσσια τα καθιστούν ακόμα πιο μοναδικά και μοντέρνα.

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!


Προσφορές