Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Anti Slip, Non-woven Αξεσουάρ χαλιών
80x300 cm

32 

Προδιαγραφές

Ταυτότητα χαλιού CVD24966
σημεία ανά m2 0
Πάχος ≈ 3 mm
Μέγεθος 80x300

Anti Slip, Non-woven Αξεσουάρ χαλιών

Αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού πάχους 2-3 mm που είναι κατάλληλο για όλα τα χαλιά που έχουν την τάση να γλιστρούν στο δάπεδο. Το αντιολισθητικό υπόστρωμα προστατεύει το δάπεδο, συγκρατεί το χαλί στη θέση του και παρέχει πιο άνετη αίσθηση στο περπάτημα. Το αντιολισθητικό χαλί μας λειτουργεί σε όλους τους τύπους δαπέδων, ακόμη και σε αυτά με υποδαπέδια θέρμανση. Το αντιολισθητικό υπόστρωμα μπορεί να κοπεί εύκολα στο επιθυμητό μέγεθος, ενώ μπορείτε επίσης να συνδυάσετε πολλά μαζί για να καλύψετε μια μεγαλύτερη επιφάνεια αν χρειαστεί. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς.

Το χαλί στην εικόνα απεικονίζει μόνο πώς τοποθετείται η αντιολισθητική συσκευή κάτω από ένα χαλί και δεν περιλαμβάνεται στην αγορά.

OEKO-TEX®

Όλες οι κουβέρτες μας από την Τουρκία πιστοποιούνται σύμφωνα με το STANDARD 100 από το OEKO-TEX®, ένα παγκοσμίως ομοιόμορφο και ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Η πιστοποίηση σημαίνει ότι το τελικό προϊόν δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά.

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!


Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.