Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Χαλί Easy Care

Arch χαλι - Μαύρα
Eσωτερικού / Eξωτερικού χώρου
Πλαστικά χαλιά 200x250 cm

388 
20%
485 
Προηγούμενη χαμηλότερη τιμή: 388 
(Με Φ.Π.Α.)
Μόνο 1 σε απόθεμα

Γρήγορη παράδοση: 3 - 6 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφές

Τα χρώματα του χαλιού γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη γωνία από την οποία τα εξετάζετε.

Arch χαλι - Μαύρα χαλί από Σουηδία.

Κλασικά πλαστικά χαλιά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με υψηλή ανθεκτικότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία, που κατασκευάζονται στη Σουηδία. Το χαλί μαλακώνει, προστατεύει τα δάπεδα και δημιουργεί ένα ζεστό περιβάλλον παντού, από την κουζίνα και το χολ έως το αίθριο. Το χαλί υφαίνεται από πλαστικές λωρίδες χωρίς φθαλικές ενώσεις που κατασκευάζονται στη Σουηδία από την παγκοσμίως κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία Gislaved Folie AB σε παραδοσιακούς αργαλειούς. Τα πλαστικά χαλιά είναι πολύ ανθεκτικά, αντέχουν στην υγρασία και τους ρύπους και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Τα χαλιά έχουν πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα και διάρκεια με αποτέλεσμα τον χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Χαλί Easy Care

Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό για να απομακρύνετε τους λεκέδες ή πλύνετέ τα στους 30 C χωρίς χρήση φυγοκέντρισης ή στεγνωτηρίου. Μπορεί να υπάρξουν παρεκκλίσεις στο μέγεθος που οφείλονται σε τεχνικούς λόγους ύφανσης. Πάχος 5 mm.

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!


Έμπνευση


Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.