Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Χειροποίητη ύφανση

Ariel χαλι - Ανοιχτό γκρι / Υπόλευκο
Eσωτερικού / Eξωτερικού χώρου
160x230 cm

191 
30%
272 
Προηγούμενη χαμηλότερη τιμή: 191 
(Με Φ.Π.Α.)

Γρήγορη παράδοση: 3 - 6 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφές

Τα χρώματα του χαλιού γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη γωνία από την οποία τα εξετάζετε.

Ariel χαλι - Ανοιχτό γκρι / Υπόλευκο χαλί από Ινδικά.

Τα κιλίμια από ίνες PET υφαίνονται στο χέρι από μπουκάλια από ΡΕΤ που αποσύρονται και κατόπιν ανακυκλώνονται το υλικό που προκύπτει είναι όμορφο και επίσης χαρίζει αντοχή στο χαλί κατά της υγρασίας. Επομένως, αυτά τα χαλιά είναι κατάλληλα τόσο για εξωτερικούς χώρους όσο και για την τραπεζαρία ή το σαλόνι σας.

Αυτά τα μοναδικά χαλιά δύο όψεων είναι με όμορφα χρώματα και κομψά σχέδια. Διατηρήστε το χαλί σας φρέσκο και καθαρό για πολύ καιρό με τακτικό σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα και αέρισμα. Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, αφαιρέστε αμέσως τους λεκέδες με ένα νωπό πανί.

Το χαλί είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, μην αφήνετε υγρό το χαλί για πολύ καιρό, χωρίς να το βάζετε να στεγνώσει. Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύετε και το χαλί και το δάπεδο.

Ανακυκλωμένος πολυεστέρας  Ανακυκλωμένος πολυεστέρας

Ο 100% πολυεστέρας (PET) από φθαρμένα αλλά ανακυκλωμένα μπουκάλια PET έχει ως αποτέλεσμα ένα υλικό που είναι μαλακό και ευχάριστο στο περπάτημα. Επίσης, τα μπουκάλια ΡΕΤ που ανακυκλώνονται και μετατρέπονται σε υφαντικές ίνες συμβάλλουν στη μείωση της συνολικής κατανάλωσης νέων πόρων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Care & Fair

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στον οργανισμό CARE & FAIR. Αποστολή τους είναι να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των υφασμάτινων χαλιών στην Ινδία και των οικογενειών τους μέσω της εκπαίδευσης και της υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!Πάρτε έκτπωση 15%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 15% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.