Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Φουντωτό Ανθεκτικό Μαλλί

Feeling Handtufted χαλι - Καφέ
χαλι στρογγυλο Ø 200 cm

664 
(Με Φ.Π.Α.)

Γρήγορη παράδοση: 3 - 6 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφές

Τα χρώματα του χαλιού γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη γωνία από την οποία τα εξετάζετε.

 GRZEGORZ NOWOSZEWSKI

GRZEGORZ NOWOSZEWSKI

Σχεδιαστής Ιταλία Ιταλία

Η Giuli Sola γεννήθηκε στην Ιταλία τον Ιανουάριο του 1980. Το πάθος της για τις εικαστικές τέχνες την οδήγησε σε εκπαίδευση στο σχέδιο, που της επέτρεψε να συνδυάσει τις αισθητικές της προτιμήσεις με την τεχνολογία.

Ως απόφοιτος του πανεπιστημίου Politecnico di Milano en Design Industriel, η Giulia είχε την ευκαιρία να σπουδάσει σχεδίαση προϊόντων για ένα έτος στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας της Νορβηγίας (NTNU).

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συνεργάστηκε με ένα σχεδιαστικό γραφείο (Sergio Brioschi Design: έπιπλα, φωτιστικά, αξεσουάρ κ.λπ.) στο Μιλάνο, προτού ξεκινήσει να δουλεύει σε γραφείο σχεδίασης εσωτερικών χώρων (Caputo & Associati: μπουτίκ, περίπτερα, διαμερίσματα κ.λπ.) με έδρα το Λονδίνο και το Μιλάνο.

Το 2006 χάρη σε χορηγία της ευρωπαϊκής επιτροπής, η Giulia πήγε να εργαστεί στη Γαλλία στη σχολή ιστιοπλοΐας στην Glénans. Εξειδικεύεται στη ναυτική αρχιτεκτονική με δίπλωμα από τη σχολή ENSAN της Ναντ και εργάζεται ως καλλιτεχνική διευθύντρια για τη σχεδίαση εσωτερικών χώρων των γιωτ.
Μετά την Ιταλία, τη Νορβηγία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, η Giulia ζει πλέον στη Ναντ και έχει τη δική της εταιρεία Giulia Sola Design όπου εργάζεται και η ίδια ως σχεδιάστρια.

Χαλιά από GRZEGORZ NOWOSZEWSKI

Feeling Handtufted

Πέντε εκδοχές χαλιού για τη δημιουργία διαφορετικής κάθε φορά αίσθησης που συνδέεται με θέματα της φύσης. Το κάθε χαλί τείνει προς ένα συγκεκριμένο υλικό: Νερό, Γη, Ομίχλη, Πάγος, Άμμος, όραση, αφή και όσφρηση για να φτάσει σε μια ατμόσφαιρα, να αναπαραγάγει ένα τοπίο ή μια προσωπική ανάμνηση.

Προδιαγραφές

Ταυτότητα χαλιού CVD16822
Πυκνότητα των κόμπων κατά προσέγγιση 30 000 - 50 000 κόμποι ανά τετρ. μέτρο

Μπορείτε να υπολογίσετε με ευκολία την πυκνότητα των κόμπων μόνοι σας, εάν μετρήσετε τον αριθμό κόμπων σε μήκος 1 cm και πλάτος 1 cm και πολλαπλασιάσετε στη συνέχεια αυτούς τους αριθμούς μεταξύ τους. Στη συνέχεια πολλαπλασιάστε το σύνολο με το 10.000, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ο αριθμός των κόμπων ανά m².

Ορισμένοι πωλητές χαλιών υπερβάλλουν όσον αφορά την πυκνότητα κόμπων, για αυτό το λόγο φροντίστε να συγκρίνετε όμοια πράγματα όταν υπολογίζετε την τιμή, αξίζει να ελέγχετε την πυκνότητα των κόμπων οι ίδιοι. Τα περισσότερα χαλιά της CarpetVista συνοδεύονται από μια φωτογραφία της πίσω όψης με ένα χάρακα, ώστε να είναι εύκολο για εσάς να ελέγξετε την ποιότητα και να μετρήσετε την πυκνότητα των κόμπων πριν επιλέξετε το χαλί.

Πάχος ≈ 20 mm
Προέλευση Ινδικά
Πέλος Μαλλί
Το μαλλί είναι μια φυσική ίνα κλωστοϋφαντουργίας και ένα από τα πλέον περιζήτητα υλικά κατασκευής χαλιών. Τα μάλλινα χαλιά είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και απολύτως ικανά να αντιστέκονται στη φθορά λόγω καθημερινής χρήσης. Το μαλλί έχει τη φυσική ιδιότητα να απωθεί τη βρομιά και είναι εύκολο στο καθάρισμα. Επιπλέον, παρουσιάζει αντίσταση στη φωτιά και χαρακτηριστικά διατηρεί το σχήμα του, ώστε το πέλος του χαλιού να ανασηκώνεται πάντα και να ανακτά το αρχικό σχήμα του.
Ύφανση Βαμβακερά
Κατασκευή Φουντωτό
Τα χαλιά κατασκευάζονται πάνω σε καμβά με ένα εργαλείο χειρός που σταθεροποιεί το νήμα ύφανσης στον καμβά. Με αυτή την τεχνική επιτρέπεται η δημιουργία περίτεχνων μοτίβων
Μέγεθος Ø 200
Αυτό το χαλί είναι φτιαγμένο/υφασμένο στο χέρι, επομένως, ενδέχεται να παρατηρηθούν διαφορές στο σχήμα, πάχος, σχέδιο και μέγεθος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για νομαδικά και χωριάτικα χαλιά.

Feeling Handtufted χαλι - Καφέ χαλί από Ινδικά.

Τα χαλιά handtufted είναι φτιαγμένα στο χέρι, με χρήση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας, αλλά αντί να έχουν κόμπους που πρέπει να δεθούν, χρησιμοποιείται ένα ειδικό «όπλο για τούφες», για να ωθήσει τους βρόχους του νήματος να περάσουν μέσω ενός καμβά (προ-υφασμένη υποστήριξη).
Το τελευταίο στάδιο της παραγωγής περιλαμβάνει ψαλίδισμα του σώματος του χαλιού στο επιθυμητό μήκος, εκθέτοντας έτσι τα άκρα του νήματος για ένα πιο μαλακό χαλί.
Αυτή η τεχνική επιτρέπει ταχεία και αποτελεσματική διαδικασία και προσφέρει στον υφαντή περισσότερη ελευθερία και ποικιλία για τη δημιουργία λεπτομερών σχεδίων και σχημάτων, που διαφορετικά θα ήταν περιορισμένα σε χαλιά υφασμένα με κόμπους στο χέρι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι χαλιά υψηλής ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο σε προσιτή τιμή.

Ανθεκτικό Μαλλί  Ανθεκτικό Μαλλί

Το μαλλί είναι μια φυσική ίνα κλωστοϋφαντουργίας και ένα από τα πλέον περιζήτητα υλικά κατασκευής χαλιών. Τα μάλλινα χαλιά είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και απολύτως ικανά να αντιστέκονται στη φθορά λόγω καθημερινής χρήσης. Το μαλλί έχει τη φυσική ιδιότητα να απωθεί τη βρομιά και είναι εύκολο στο καθάρισμα. Επιπλέον, παρουσιάζει αντίσταση στη φωτιά και χαρακτηριστικά διατηρεί το σχήμα του, ώστε το πέλος του χαλιού να ανασηκώνεται πάντα και να ανακτά το αρχικό σχήμα του.

Care & Fair

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στον οργανισμό CARE & FAIR. Αποστολή τους είναι να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των υφασμάτινων χαλιών στην Ινδία και των οικογενειών τους μέσω της εκπαίδευσης και της υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

OEKO-TEX®

Αυτό το χαλί είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, ένα παγκοσμίως ομοιόμορφο και ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Η πιστοποίηση σημαίνει ότι το τελικό προϊόν δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά.

Κριτικές του προϊόντος

4.9 Από 5
49 πελάτες είδαν αυτό το χαλί στον ανεξάρτητο ιστότοπο Trustpilot

Mieux que la photo

Μετάφραση
Ο/Η Carole CHICHA - αγόρασε Ø 200

Beautiful high quality rug. Great price, Fantastic process from ordering, tracking and through to delivery. Communication great with regular updates. Lots of fantastic products that I didn’t see anywhere else. Highly recommended.

Μετάφραση
Ο/Η DPS - αγόρασε 250x350

Love my new rug, great quality at a reasonable price. Good delivery with options.

Μετάφραση
Ο/Η Jane and thanks for your order - αγόρασε 160x230

Perfect, in quality and colour.

Μετάφραση
Ο/Η Heather - αγόρασε 140x200

Value for money. As described on site. Beautiful carpet

Μετάφραση
Ο/Η Marina K. K. - αγόρασε 200x300

Beautifull rug with high quality. Looks excactly as on the picture. I am very satisfied.

Μετάφραση
Ο/Η Jana V. - αγόρασε 140x200

Beautiful high quality rug, No sign of any shredding as yet. No creases on delivery. Looks just like the web pic.

Μετάφραση
Ο/Η John - αγόρασε 200x300

First impressions mean a lot. My first impression was that this is a good quality product

Μετάφραση
Ο/Η Sean Malone - αγόρασε 200x250

Great rug - quality superb . A good ethical company.

Μετάφραση
Ο/Η elspeth gibb - αγόρασε 140x200

Although a little more than I had intended to spend I'm delighted with the quality and feel of this rug. It looks beautiful against wooden floors.

Μετάφραση
Ο/Η N L - αγόρασε 160x230

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.