Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Χειροποίητη ύφανση Φυσικό Βαμβάκι

Rainbow Stripe χαλι - Πολύχρωμα
160x230 cm

167 
(Με Φ.Π.Α.)

Γρήγορη παράδοση: 3 - 6 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφές

Τα χρώματα του χαλιού γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη γωνία από την οποία τα εξετάζετε.

Viktor Hertz

Viktor Hertz

Σχεδιαστής Σουηδία Σουηδία

Ο Viktor Hertz γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουψάλα, στη Σουηδία. Είμαι σχεδιαστής, που εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και σε λίγο θα φοιτήσει στο Beckmans College of Design, στην Στοκχόλμη. Σκοπεύει να σπουδάσει διαφήμιση και γραφικό σχέδιο για ένα χρόνο και να συνεχίσει μετά με το γραφικό σχέδιο με κάποιον τρόπο.

Χαλιά από Viktor Hertz

Rainbow Stripe

Ο γνωστός γραμμικός κώδικας τώρα σε αστραφτερά χρώματα! Ο σχεδιαστής έφτιαξε και μια κανονική ασπρόμαυρη έκδοση, για όσους δεν είναι τόσο προκλητικοί. Δεν συνιστούμε να πλύνετε εσείς το χαλί. Ο καθαρισμός των χαλιών πρέπει να γίνεται πάντοτε από επαγγελματία.

Rainbow Stripe χαλι - Πολύχρωμα χαλί από Ινδικά.

Αυτά τα πανέμορφα χαλιά με χειροποίητους κόμπους, που παράγονται στην Ινδία, κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από βαμβάκι. Με τα απλά σχέδιά τους, θυμίζουν τα πιο παραδοσιακά χαλιά, τις κοινώς γνωστές κουρελούδες. Είναι ανθεκτικά και ταιριάζουν τέλεια σε ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργία στο μαλλί ζωικής προέλευσης, όπως το μαλλί που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς άλλους τύπους χαλιών. Ένα πλεονέκτημα αυτού του τύπου χαλιού είναι ότι μπορείτε απλά να το γυρίσετε ανάποδα σε περίπτωση που λεκιάσει ή λερώσει.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι λόγω της μεθόδου παραγωγής, το μήκος των χαλιών ενδέχεται να ποικίλλει ελαφρά. Ο καθαρισμός των χαλιών θα πρέπει να εκτελείται πάντα από επαγγελματία.

Διαβάστε περισσότερα για τα χαλιά Indo εδώ...

Φυσικό Βαμβάκι  Φυσικό Βαμβάκι

Η ίνα του βαμβακιού είναι μια φυσική κλωστοϋφαντουργική ίνα και ιδανική εναλλακτική λύση για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό παρόλα αυτά μαλακό υλικό που συμπεριφέρεται ικανοποιητικά στα περισσότερα είδη περιβάλλοντος, όπως κουζίνες και λουτρά.

Care & Fair

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στον οργανισμό CARE & FAIR. Αποστολή τους είναι να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των υφασμάτινων χαλιών στην Ινδία και των οικογενειών τους μέσω της εκπαίδευσης και της υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!Πάρτε έκτπωση 15%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 15% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.