Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

αφαίρεσης λεκέδων Αξεσουάρ χαλιών
10x10 cm

22 

Προδιαγραφές

Ταυτότητα χαλιού CVSR1
σημεία ανά m2 0
Μέγεθος 10x10

αφαίρεσης λεκέδων Αξεσουάρ χαλιών

Ένα απαλό, όμως πανίσχυρο προϊόν αφαίρεσης λεκέδων αποτελούμενο από δραστικές ουσίες φυτικής προέλευσης. Το προϊόν καθαρισμού λεκέδων της CarpetVista απομακρύνει αποτελεσματικά λεκέδες από γράσο, χυμό, κόκα-κόλα, καφέ, κόκκινο κρασί, τσάι, κέτσαπ, γρασίδι, τροφές, καπνιά, σκουριά, τσίχλα, μελάνι, κλπ. Η διαδικασία είναι εύκολη στην εφαρμογή, απλά ψεκάζετε το λεκέ και στη συνέχεια αφήνετε το προϊόν να φροντίσει για τα υπόλοιπα. Τα μόρια του υγρού εγκιβωτίζουν τα σωματίδια σκόνης και σχηματίζουν μικρούς κρυστάλλους τους οποίους μπορείτε να απομακρύνετε με την ηλεκτρική σκούπα.

Το προϊόν καθαρισμού λεκέδων της CarpetVista είναι φιλικό προς τις ίνες, και άοσμο, δεν περιέχει διαλύτες ή συνθετικές χημικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για όλα τα χαλιά με συνθετικές και φυσικές ίνες, μηχανής και χειροποίητα, αλλά δεν συνιστάται η χρήση του σε χαλιά Σιζάλ. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, σε άλλα υφάσματα, έπιπλα, καθίσματα αυτοκινήτων, κ.λ.π.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να ενεργήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σε περίπτωση ατυχήματος, συνιστάται να έχετε πρόχειρο το προϊόν καθαρισμού λεκέδων ώστε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα εγκαίρως. Είναι ταυτόχρονα μια φθηνότερη και πιο βολική εναλλακτική από το να είστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσετε τη φασαρία της μεταφοράς του χαλιού σε ταπητοκαθαριστήριο.

Περιεχόμενο (ml): 250

Κατεβάστε οδηγίες για το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων CarpetVista

Κατεβάστε το δελτίο δεδομένων ασφαλείας για το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων CarpetVista

Δείτε το βίντεο για Stain Remover

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!


Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.