Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Super-stop Αξεσουάρ χαλιών
80x150 cm

18 
(Με Φ.Π.Α.)

Γρήγορη παράδοση: 3 - 6 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφές

Προδιαγραφές

Ταυτότητα χαλιού CVD13518
σημεία ανά m2 0
Πάχος ≈ 1 mm
Μέγεθος 80x150

Super-stop Αξεσουάρ χαλιών

Αντιολισθητικό υπόστρωμα πάχους 2-3 mm που είναι κατασκευασμένο σαν πλέγμα με μια μαλακή επίστρωση από λάτεξ. Ειδικά κατάλληλο για δάπεδα από μαλακό ξύλο, πλακάκι ή πέτρα, ακόμη και για δάπεδα με υποδαπέδια θέρμανση. Το αντιολισθητικό υπόστρωμα διατηρεί το χαλί στη θέση του και παρέχει μεγαλύτερη άνεση. Όταν το αντιολισθητικό υπόστρωμα σκονίζεται ελαφρώς και το πλέγμα δεν λειτουργεί τόσο καλά, μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς και θα γίνει σαν καινούργιο.Το αντιολισθητικό υπόστρωμα μπορεί να κοπεί εύκολα στο επιθυμητό μέγεθος.

Το χαλί στην εικόνα απεικονίζει μόνο πώς τοποθετείται η αντιολισθητική συσκευή κάτω από ένα χαλί και δεν περιλαμβάνεται στην αγορά.

Δείτε το βίντεο για Superstop

OEKO-TEX®

Αυτό το χαλί είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, ένα παγκοσμίως ομοιόμορφο και ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Η πιστοποίηση σημαίνει ότι το τελικό προϊόν δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά.

Κριτικές του προϊόντος

4.8 Από 5
66 πελάτες είδαν αυτό το χαλί στον ανεξάρτητο ιστότοπο Trustpilot

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!


Πάρτε έκτπωση 15%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 15% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.