Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Ανθεκτικός πολυεστέρας

Teddi χαλι - Υπόλευκο
160x230 cm

193 
10%
214 
Προηγούμενη χαμηλότερη τιμή: 193 
(Με Φ.Π.Α.)

Γρήγορη παράδοση: 3 - 6 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφές

Τα χρώματα του χαλιού γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη γωνία από την οποία τα εξετάζετε.

Teddi χαλι - Υπόλευκο χαλί από Τουρκικά.

Τα δημοφιλέστατα χαλιά μας «shaggy» είναι κατάλληλα για το μοντέρνο σπίτι, το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο. Με παχιά ύφανση και εκπληκτικά χρώματα, τα χαλιά είναι πολύ άνετα και μαλακά όταν περπατάτε ή όταν ξαπλώνετε μπροστά στην τηλεόραση. Τα κρόσσια του χαλιού είναι φτιαγμένα από
συνθετικό υλικό που έχει πολλές καλές ιδιότητες. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του υλικού είναι η καταλληλότητά του για άτομα που είναι αλλεργικά, για παράδειγμα, στο τρίχωμα των ζώων. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το χαλί δεν μαδάει ιδιαίτερα που σημαίνει ότι το καθάρισμα είναι ευκολότερο. Συνιστούμε τη χρήση αντιολισθητικού υποστρώματος ώστε να μην γλιστράει και μετακινείται στο δάπεδο και για την αύξηση της άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα για τα χαλιά κόμπους μηχανής εδώ...

Ανθεκτικός πολυεστέρας  Ανθεκτικός πολυεστέρας

Ο πολυεστέρας είναι μια ελαφριά και ανθεκτική συνθετική ίνα που χρησιμοποιείται σε όλα τα είδη υφασμάτων. Χάρη στην ποιότητα της ίνας, αποτελεί εξαιρετικό υλικό για χαλιά. Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο χαλί που είναι μαλακό, άνετο στο πάτημα και με ωραία λάμψη.

OEKO-TEX®

Αυτό το χαλί είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, ένα παγκοσμίως ομοιόμορφο και ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Η πιστοποίηση σημαίνει ότι το τελικό προϊόν δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά.

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!


Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.