Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Το χαλί που αναζητούσατε έχει τελειώσει.

Εμφάνιση παρόμοιων χαλιών


Χαλιά για εξωτερικούς χώρους

Στο φίλτρο
loading
Σελίδα Από 1
14 χαλιά
Χαλιά για εξωτερικούς χώρους

Χαλιά για εξωτερικούς χώρους

Τα χαλιά εξωτερικού χώρου είναι ιδιαίτερα διακοσμητικά και θα δώσουν στον εξωτερικό χώρο σας την τέλεια τελική πινελιά για να συνθέσετε τη διακόσμηση και τα έπιπλα μαζί, πλαισιώνοντάς τα σε μια ζεστή περιοχή για να φάτε, να διαβάσετε και να συζητήσετε στις μεγάλες καλοκαιρινές μέρες. Κατασκευάζονται από υλικά που μπορούν να αντέξουν τη βροχή και τον ήλιο για να διατηρούνται τόσο καλά όσο την πρώτη μέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατασκευάζονται συνήθως από συνθετικά υλικά (πολυπροπυλένιο, ανακυκλωμένο πολυεστέρα κ.λπ.) που κάνουν τα χαλιά εξωτερικού χώρου πολύ ανθεκτικά, ακόμη και στους λεκέδες και διατίθενται σε προσιτές τιμές. Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χαλί εξωτερικού χώρου σε εσωτερικούς χώρους; Είναι ιδανικά για υγρούς χώρους, όπως η κουζίνα ή η είσοδοι του σπιτιού, όταν δεν περιέχουν γιούτα. Διατίθενται σε μια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών: στρογγυλά, διάδρομοι, μεγάλα ορθογώνια… καθιστώντας εξαιρετικά ευπροσάρμοστα και λειτουργικά.

Πάρτε έκτπωση 15%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 15% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.