Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά
Στο φίλτρο
loading
Σελίδα Από 1
91 χαλιά

Πλαστικό

Ανθεκτικά πλαστικά χαλιά! Τα χαλιά κατασκευάζονται στη Σουηδία και έχουν μεγάλη διάρκεια, γεγονός που διασφαλίζει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Τα πλαστικά χαλιά μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, στους 30 βαθμούς, έχουν υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι διπλής όψης, αντέχουν στην υγρασία και τη βρομιά και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση, καθώς η φροντίδα τους είναι πολύ εύκολη.

Πάρτε έκτπωση 15%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 15% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.