Νέος
Οπτική αναζήτηση
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή ανεβάστε μια εικόνα για να βρείτε παρόμοια χαλιά

Χαλάκια μπάνιου

Στο φίλτρο
loading
Σελίδα Από 1
51 χαλιά
Χαλάκια μπάνιου

Χαλάκια μπάνιου

Το μπάνιο σας είναι ο προσωπικός σας χώρος που θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το στυλ σας και να έχει αντικείμενα που αγαπάτε. Είναι το δωμάτιο όπου ξεκινάτε και τελειώνετε την ημέρα σας, είτε μουλιάζετε στην μπανιέρα, είτε βάζετε μακιγιάζ ή βοηθάτε τα παιδιά σας να βουρτσίσουν τα δόντια τους. Προσθέτοντας το σωστό χαλάκι μπάνιου, το δωμάτιο θα είναι πιο άνετο και φιλόξενο. Τα χαλάκια μπάνιου μας αποτελούνται από 100% βαμβάκι, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για τα μπάνια, δεδομένου ότι το υλικό είναι ιδιαίτερα απορροφητικό και στεγνώνει εύκολα. Αυτό τα κάνει ονειρεμένα για να πατάτε με τα πόδια σας, φανταστείτε μόνο πώς τα δάχτυλα των ποδιών σας μπορούν να βυθιστούν στην απαλή αίσθηση. Εάν απολαμβάνετε την άνεση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης στο μπάνιο σας, φροντίστε να επιλέξετε αυτό που είναι χωρίς βάση με λάτεξ. Εάν δεν έχετε ενδοδαπέδια θέρμανση, είναι προτιμότερο να έχετε ένα με βάση με λάτεξ, το λεγόμενο μη αντιολισθητικό χαλάκι μπάνιου.

Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.